FRI FRAGT - LEVERING 1-3 HVERDAGE

SKIL DIG UD

MED EN BUTTERFLY

Skil dig ud fra mængden med unikke accessories til årets store begivenheder. Kvaliteten er i højsæde og alt bliver designet i Danmark.

BRYLLUP

Som brudgom er det dine accessories, der får dig til, at skille dig ud fra de øvrige gæster. Pift dit jakkesæt op med en lækker butterfly som passer til din personlighed. Ønsker du at bestman og brudens far skal matche dig, kan du vælge mellem selvbindere og slips i samme farve og kvalitet. Hvis der er brudedrenge, kan vi lave dem i børnestørrelse.

KONFIRMAND

2022

Find den perfekte butterfly til den moderigtige konfirmand. Du har også muligheden for at få designet en unik butterfly efter dine ønsker.

OM

KAMILLA RASMUSSEN

OM

PRODUKTET

Kamilla Rasmussen har siden 2010 designet butterflyes, selvbindere, slips og lommeklude til mænd og børn. Hun startede firmaet som en hobby ved siden af hendes job som butikschef i Tiger Of Sweden i København. Men grundet den store efterspørgsel valgte hun efter få måneder at sige op og koncentrere sig fuldt ud om design og produktion.

Kamillarasmussen.dk er webshoppen for modebevidste mænd som sætter pris på god kvalitet og lækkert design. Alt er designet af Kamilla Rasmussen. Kamilla udvælger nøje de lækre kvaliteter og finder stor inspiration på rejser til udlandet. Hun har en forkærlighed for bomuldskvaliteter, gerne med blomsterprint. Kamilla Rasmussen har gennem årene special designet butterfly til Tv2 Voice, Brystgalla, 'Husk lige Tandbørsten', Vild med dans og til adskillige musikvideoer.